ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΤ ΕΠΕ

Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΤ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1999, δραστηριοποιείται στην επεξεργασία χάρτου tissue και συγκεκριμένα χαρτί wc, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες οικιακής και επαγγελματικής χρήσεως

company

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΤ Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1999 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην επεξεργασία χαρτιού και συγκεκριμένα στην παραγωγή χαρτιού υγείας, χαρτιού κουζίνας, χαρτοπετσετών οικιακής και επαγγελματικής χρήσεως. Το 2006 η εταιρεία μετέφερε την έδρα της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου συνολικού εμβαδού 6.000 τ.μ και από τότε έχει επενδύσει σημαντικά στις υποδομές της και τον μηχανολογικό εξοπλισμό της, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της. Οι αυξημένες ανάγκες οδήγησαν την εταιρεία στην επέκταση των εγκαταστάσεων το 2017 κατά 3.500 τ.μ, με αποτέλεσμα η εταιρεία σήμερα να έχει εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 9.500 τ.μ.

ΟΡΑΜΑ

Έχοντας επενδύσει τα τελευταία χρόνια τόσο στις υποδομές όσο και στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, στρατηγικός μας στόχος είναι η εδραίωση και ταυτόχρονα η επέκταση των δραστηριοτήτων μας, τόσο στην ελληνική αγορά όσο και η δημιουργία ενός πιο εξωστρεφούς προφίλ.

vision
ship

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΤ Ε.Π.Ε. εντείνει τη προσπάθεια της να γίνει μία εξωστρεφής επιχείρηση διευρύνοντας κάθε χρόνο την εξαγωγική της δραστηριότητα, εξάγοντας τα προϊόντα της σε πάνω από 10 χώρες. Επιδίωξη μας είναι, να διευρύνουμε το εξαγωγικό μας προφίλ μέσω των στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες του εξωτερικού, παρέχοντας τους προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΤ Ε.Π.Ε ανταποκρίνεται πάντα στο κάλεσμα της κοινωνίας, ούσα ανά πάσα στιγμή έτοιμη να προσφέρει ανιδιοτελώς τα αγαθά της σε κοινωνικά παντοπωλεία και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

volunteer
forest

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ως εταιρεία έχουμε ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και αυτό αποδεικνύεται από μια σειρά πράσινων δράσεων στις οποίες συμμετέχουμε. Δεν γνωρίζουμε αν η κλιματική αλλαγή μπορεί να αποφευχθεί, αλλά αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι μπορούν να μετριαστούν οι επιπτώσεις της. Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΤ Ε.Π.Ε όσον αφορά το δικό της μερίδιο, κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση διότι πιστεύουμε ότι είναι χρέος μας να παραδώσουμε το πλανήτη στις μελλοντικές γενιές όπως ακριβώς τον παραλάβαμε.